Bättre ork med en hängvagga

Om du letar efter den bästa hängvaggan som ger trygghet i vardagen har du kommit helt rätt. Utforska vårt universum av sömnframkallande hjälpmedel som ger föräldrar mer ork och energi i vardagen. Vår Cozy Cradle hängvagga med tyst vaggmotor får din bebis att slappna av eftersom rörelserna påminner om tiden i mammas mage. Bebisen omges av mjuka ekologiska material i vaggan, nästan lika mjukt och skönt som föräldrarnas trygga famn.

Ofte stillede spørgsmål om slyngevugger

Vanliga frågor om hängvaggor

Så länge din bebis är under uppsikt finns det ingen gräns för hur länge hen får ligga i hängvaggan. Vi rekommenderar att man följer sin magkänsla och eventuellt rådfrågar BVC. Alla hjälpmedel ska användas med måtta och i den omfattning det är meningsfullt.

Hur länge får bebisen sova i hängvaggan?

Så länge bebisen är under uppsikt får hen gärna sova i hängvaggan. Det finns i nuläget ingen forskning eller allmänna riktlinjer på området men vi rekommenderar att man så långt det är möjligt växlar mellan en vanlig säng och hängvaggan.

Hur ska bebisen ligga i hängvaggan?

Bebisen placeras på den temperaturreglerande madrassen i ren ull som medföljer. Tänk på att lägga barnet så att huvudet ligger högre upp än fötterna när du tittar på barnet från sidan. Tänk på att hakan inte pressas mot bröstet så att det skapas fria luftvägar.

Får bebisen sova i hängvaggan på natten?

Det rekommenderas inte att låta barnet sova i hängvaggan på natten medan föräldrarna också sover eftersom underlaget inte är plant, vilket gör det svårare för barnet att vrida på huvudet om hen skulle kräkas.