Känn till oss. 

MEMBANTU är startat av föräldrar till föräldrar!

Idéen om en vaggningsmotorn till hängvaggan

Slyngevugge

MEMBANTU är startat av Stephanie och Eva, som båda upplevde ett stort behov för ett extra par händer vid deras barns första levnadsår.

Eva för hon fick tvillingar, och om hon var ensam med båda barnen, och de var ledsna samtidigt, var det svårt att låta den ena vara ledsen, medans man tröstade den andra. Tvillingarna var båda glada för att ligga i hängvaggan, och det gav dem trygghet och ro. Speciellt Evas pojke, som led av reflux, hade nytta av hängvaggans rörelser, som lindrade hans smärtor.

Stephanie för hennes pojke hade svårt med att finna ro och falla i sömn. Han fann ro i hängvaggan och dennes vaggande rörelser. Med hjälp från vaggningsmotorn blev det också tid till diverse sysslor i hemmet, medans hennes son tog en lur.

Vi önskade såklart båda två att vara så mycket som möjligt tillsammans med barnen och ge dem så mycket mänsklig kontakt, som vi kunde. Vi hade båda alltid föreställt oss, att vi ville vara fullständigt närvarande och 100 procent uppmärksamma, men i praktiken var det ibland omöjligt.

Vi är övertygade om, att föräldrar med ett liknande behov, vill ha stor nytta av vaggningsmotorn. Därför har vi stiftat MEMBANTU, som uthyr och säljer vaggningsmotorer samt hängvaggor.

Membantu

Vår mission

Vi önskar att understötta dig som förälder, till att få lite mera plats och överskott i vardagen – och ge dig möjlighet för att uppskatta din lilla bebis ännu mer.

Vårt löfte

Vi säljer uteslutande produkter, som vi kan stå till ansvar för och som vi själva vill använda därhemma.

Vår idé

Vi är själv föräldrar till tvillingar och en pojke med reflux. Vi är medvetna om utmaningarna som medföljer, när en liten ny bebis har problem med att falla i sömn.

Vi har hjälpt fler än 3.000 barn till en bättre sömn

Trustpilot stjerner

TrustPilot-Score: Fremragende

Säg hej till Membantu

Vi älskar att höra från alla våra användare och kunder. Har du frågor, kommentarer eller bara ett gott råd, som du vill dela med andra – så skicka det till oss.

Eva Membantu

Eva Jacobsen

Co-founder

Mail: ej@membantu.dk

Stephanie Meilsøe

Co-founder

Mail: slm@membantu.dk 

En bättre värld

Hos Membantu önskar vi att passa gott på Jorden till nytta för både nuvarande och kommande generationer. Vår hängvagga är därför framställt av 100% ekologisk bomull, samtidigt som vi stöttar miljövänlig packning, så vi passar bäst på den jord vi alla ska dela.

Info

MEMBANTU ApS
Smedevangen 4 | DK - 3540 Lynge
hi@membantu.dk | CVR: 39332140

Fri frakt
Vi erbjuder fri frakt på alla beställningar och skickar ditt paket samma dag om du beställer innan klockan 10:00.

Kontakt

9 + 14 =

0
Varukorg