Handelsvillkor

Läs noggrant följande och kontakta oss om du har några frågor.

 1.0 Betalning

  • Du kan betala med PayPal, Visa/Dankort och Mastercard. Kreditkortsavgift betalas av köparen.
  • Alla priser är incl. moms.
  • Vi reserverar oss mot utsålda varor, stav fel, etc.
  • Beloppet dras från ditt kort, när varan skickas.

2.0 Leverans

  • Du mottager din motor senast 6 vardagar efter betalningen är mottaget om inte annat är upplyst.
  • Du mottager nödvändig leveransinformation via mail.
  • För leverans utomlands, kontakta oss via mail.

Membantu ApS är inte ansvariga för bristande eller försenade avtal, som sker på grund av force majure, som ligger utanför Membantu ApS´ kontroll, och som skulle kunna försena eller förhindra leveransen av en vara. Den därigenom utsatta leveranstiden anses i varje fall för korrekt.

Vigtig information om Covid-19

Vi skickar just nu paket med en normal leveranstid på 4-6 dagar. Vår gemensamma säkerhet är högt prioriterad, och vi försöker naturligtvis för att tvätta och sprita händer innan vi hanterar order. Alla returpaket får karantän i minst 2 dagar, så extra hanteringstid förväntas, om du returnerar et produkt.

3.0 Ångerrätt

Du kan ångra ditt köp inom 14 dagar.

Ångerrätten utlöper 14 dagar efter den dag, som du har mottagit din vara.

Inom 14 dagar från mottagandet ska du meddela oss om, att du vill ångra ditt köp. Meddelandet måste göras på info@membantu.dk. I ditt meddelande måste du göra det klart för oss att du vill utöva din ångerrätt.

Du kan inte ångra vid att endast neka mottagandet av varan utan att samtidigt ge oss ett tydligt besked om detta.

4.0 Returnering vid ångrande

Du ska returnera din vara till oss utan onödig försening, och senast 14 dagar  efter att du har meddelat oss, att du vill ångra ditt köp. Du står för de direkta utgifterna i förbindelse med varans returnering.

Du kan beställa en returetikett här: hhttps://return.shipmondo.com/membanturetur_se kom ihåg att utfylla och bifoga en returneringsblankett.

Vid returnering och ångrande ansvarar du fullt ut för att produkten är försvarligt inpackad, då du ansvarar för produkten från mottagandet till att varan är levererat hos returadressen.

Saknat original-emballage, kan utgöra en värdeminskning, så för att vara säker på att kunna få tillbaka alla pengar, rekommenderas det, att varan returneras i original-emballage.

5.0 Varans status, när du skickar tillbaka den.

Du står endast för eventuella värdeminskningar av varan, som orsakats av oaktsamhet, när varan packades upp. Varan får inte ha använts. Vid köp av vaggningsmotor och hängvagga är det dock tillåtet att pröva den i 14 dagar.

Om varan har använts utöver vad som har beskrivits ovan eller har använts i strid med manualen, betyder det, att du vid ångrande endast får en del eller inget av köpesumman i retur, beroende av värdet på varan.

6.0 Återbetalning av köpesumman

Om du ångrar ditt köp, får du tillbaka det belopp du har inbetalat till oss. I tillfälle av en värdeminskning, som du står för, dras det ifrån köpesumman.

När vi har mottagit paketet, returneras det aktuella belopp till det betalkort, som användes till betalningen. Vi genomför en sådan återbetalning med samma betalningsmedel, som du använde vid den ursprungliga transaktionen, med mindre du uttryckligen önskar något annat.

Vi kan hålla tillbaka återbetalningen, innan vi har fått tillbaka varan.

7.0 Om du ångrar köpet

Du kan beställa en returetikett här:https://return.shipmondo.com/membanturetur_se kom ihåg att utfylla och bifoga en returneringsblankett.

8.0 Persondatapolitik

Innan du kan ingå avtal med oss, behöver vi följande upplysningar:

Namn, adress, tlf.nr. och e-mailadress.

Vi registrerar dina personupplysningar med ändamålet att kunna leverera varan till dig. Personupplysningarna registreras hos Membantu ApS och bevaras i fem år, därefter raderas upplysningarna. Dina upplysningar vidarebefordras inte eller blir sålda till en tredje part. Du har alltid rätt att motsäga dig registreringen. Du har också rätt till insikt om vilka upplysningar som har registrerats om dig.

9.0 Klagomål

Om du vill klaga över ditt köp, ska du hänvända dig till info@membantu.dk. Om vi inte lyckas finna en lösning, kan du klaga till relevant instans på området, så länge villkoren är uppfyllda.

Handelsvillkor är senast uppdaterat den 16. apr. 2021

Info

MEMBANTU ApS
Smedevangen 4 | DK - 3540 Lynge
hi@membantu.dk | CVR: 39332140

Fri frakt
Vi erbjuder fri frakt på alla beställningar och skickar ditt paket samma dag om du beställer innan klockan 10:00.

Kontakt

3 + 6 =

0
Varukorg